Mijn favorieten

Ik wil mijn huis verkopen

Van de waardebepaling tot het opstellen van de koopakte: bij de verkoop van je huis komt een hoop kijken. De makelaars van Smit & Douma helpen je daar graag bij. Smit & Douma Makelaars heeft meer dan 20 jaar ervaring met het verkopen van huizen in de stad Groningen, Roden, Leek, Tolbert, Peize en Norg.


Waardebepaling 

Een juiste waardebepaling van je woning is van groot belang. De vraagprijs moet niet te laag zijn, maar ook zeker niet te hoog. Smit & Douma Makelaars komt bij je langs om de woning te inspecteren en om je te adviseren. Ook wordt er zorgvuldig gekeken naar de marktprijzen van vergelijkbare huizen in de omgeving. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw huis het juiste en goed onderbouwde prijskaartje krijgt.


Verkoopplan

Hoe wil jij je huis verkopen? Welke aanpak werkt het beste in de huidige markt? Smit & Douma Makelaars stelt samen met jou een verkoopplan op, zodat jouw huis zo snel mogelijk en onder de juiste voorwaarden wordt verkocht. Met een nauwgezet publiciteitsplan brengt Smit & Douma Makelaars je woning onder de aandacht. 


Van onderhandeling tot verkoop

Dient een serieuze koper zich aan? Smit & Douma Makelaars begeleiden het verkoopproces van A tot Z. Van de onderhandelingen, naar het opstellen van de koopakte, tot de overdracht bij de notaris. Uiteraard helpt Smit en Douma Makelaars je daarna graag bij je zoektocht naar een nieuwe woning. 


Smit & Douma Makelaars bestaat 10 jaar en trakteert

Heel 2019 krijgt je een gratis foto- en videoreportage, ter waarde van  € 400,- bij de verkoop van jouw huis! 

 

Gratis waardebepaling

Heb je een vraag over de verkoop van je huis of wil je graag een afspraak maken voor een verkoopadvies, waarin wij je adviseren over de waarde van jouw huis, de juiste vraagprijs en de te voeren verkoopstrategie? Neem dan contact met ons op via Whatsapp. 

  

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen, vul dan onderstaand formulier in.

 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring