Mijn favorieten

Onze medewerkers

Smit & Douma Makelaars

Joan Smit
Joan Smit
Register Makelaar, Register Taxateur en lid NVM
050-5018341 06-55746717
Een echte nuchtere Noorderling, dat durf ik mij zelf wel te noemen. Met mijn gezin woon ik met veel plezier in Leek. In mijn werk geniet ik ervan om laagdrempelig samen te werken bij belangrijke beslissingen. "Een makelaar met een hart", dat is het mooiste compliment dat ik ooit kreeg van een klant
Rudy Douma
Rudy Douma
Register Makelaar, Register Taxateur en lid NVM
050-5018341 06-55746676
"Eerlijk en betrouwbaar", dat is toch geweldig als klanten jouw begeleiding zo hebben ervaren? Met een nuchtere en objectieve kijk op de (soms overspannen) woningmarkt geniet ik ervan om elke dag opnieuw mensen te begeleiden bij de aankoop of verkoop van hun (droom)woning. Zelf woon ik met mijn gezin sinds kort in het mooie Nieuw-Roden.
Martijn Donker
Martijn Donker
Commercieel medewerker
050-5018341
‘Ik word later hovenier’, was mijn antwoord op de vraag ‘wat wil jij later worden?’. Vervolgens ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als stuurman op de zeevaart, en ben ik nu een gedreven allround medewerker bij Smit en Douma makelaars. Net als mijn carrière is de toekomst niet te voorspellen, en juist dat maakt ook een woning kopen of verkopen zo spannend. Ik geniet ervan dagelijks bij te dragen aan de juiste service die je kunt verwachten van een makelaar. Wat zijn jouw toekomstplannen?