Mijn favorieten

Ik wil hulp bij het kopen van een huis

Een huis kopen is een van de meest spannende dingen in je leven. Je kiest een plek waar je de komende jaren thuiskomt. En terwijl je het liefst bezig bent met de toekomst, komen er nu veel nieuwe dingen op je af. Ingewikkelde documenten bijvoorbeeld. Op die momenten kun je wel wat deskundige hulp gebruiken. Smit & Douma Makelaars heeft jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Roden, Leek, Tolbert, Peize, Norg en de stad Groningen. 


Op zoek naar een droomhuis?

Heb je specifieke woonwensen en zoek je daar een passend huis bij? Smit & Douma Makelaars heeft een uitgebreid netwerk tot zijn beschikking. Als aankoopmakelaar zijn ze vaak al op de hoogte van het nieuwe aanbod voordat het op Funda staat. Zo heb je net dat stapje voorsprong op de rest. Smit & Douma Makelaars zoekt actief naar het passende huis voor jou.


Gerichte aankoop

Heb je je droomhuis zelf gevonden? Gefeliciteerd! Smit & Douma Makelaars vergezelt je graag tijdens de tweede bezichtiging van de woning. Zonder roze bril en met hun jarenlange ervaring kijken zij heel anders naar het huis dan de gemiddelde woningzoekende. Is dit huis zijn vraagprijs wel waard? Zijn er sporen van verzakkingen of lekkages? Hoe zit het eigenlijk met eventuele omgevingsvergunningen? Smit & Douma Makelaars behoedt je voor een kat in de zak en helpen je aan een écht droomhuis. En bij zo’n grote aankoop, is zekerheid wel zo prettig. 


Onderhandelen over de beste prijs 

Weet je het zeker, wil jij dit huis jouw thuis noemen? Dan kun je in onderhandeling gaan. De aankoopmakelaar begeleidt en ontzorgt je bij elke stap van het aankoopproces. Van de onderhandelingen met de verkoper tot aan de overdacht bij de notaris. De aankoopmakelaar van Smit & Douma Makelaars scheelt je dus geld, tijd en zorgen: hij verdient zichzelf terug. 


 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring