Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Norg 9331 BT

Eschlanen

9331 BT Norg

Omschrijving

Verkoop gestart!
De verkoop van de 12 rijwoningen en 14 halfvrijstaande woningen van Eschlanen is gestart. Je kunt nu alle verkoopdocumentatie downloaden op de projectwebsite. Hier kun je ook zien welke woningen nog beschikbaar zijn.

Interesse?
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heb je interesse in één
...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 228.950,- tot € 399.950,- Gebruiksoppervlakte 118 m² t/m 168 m² Inhoud 423 m³ t/m 607 m³ Perceeloppervlakte 142 m² t/m 328 m² Start Verkoop 17-09-2019 Aantal kavels 26 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Verkoop gestart!
De verkoop van de 12 rijwoningen en 14 halfvrijstaande woningen van Eschlanen is gestart. Je kunt nu alle verkoopdocumentatie downloaden op de projectwebsite. Hier kun je ook zien welke woningen nog beschikbaar zijn.

Interesse?
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heb je interesse in één van de beschikbare woningen van Eschlanen of wil je op de reservelijst neem dan contact op met de makelaar voor een reservering op een bouwnummer. Je wordt dan uitgenodigd op kantoor voor een vervolggesprek. Tijdens dit gesprek kan de makelaar je vragen beantwoorden en aanvullende gegevens verstrekken. Ook ontvang je tijdens dit gesprek een set verkooptekeningen behorende bij de woning. De reservering verstrekken wij tot maximaal 10 dagen na het vervolggesprek.


Oosterveld
Uniek in harmonie
Aan de oostkant van de oude dorpskern van het Drentse Norg komt de gloednieuwe woonwijk Oosterveld. Oosterveld is een wijk voor iedereen. Er komen vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, hoek- en rijwoningen en ook bouwkavels. Het Oosterveld bestaat uit verschillende deelprojecten. Elk woningtype en deelproject onderscheidt zich en is herkenbaar aan een eigen ontwerp, maar past tegelijkertijd bij het bestaande karakter van Norg: rustig, ingetogen en dorps. Behalve variatie is er ook samenhang tussen de woningen. Alle woningen hebben bakstenen gevels en een pannendak. De woonwijk vormt
daarmee een geheel met speelse verschillen.

Groen karakter
In Oosterveld is de natuur altijd dichtbij. Woon je in Oosterveld, dan woon je te midden van het karakteristieke Drentse landschap. Vanuit je nieuwe huis is het straks maar een paar stappen naar de aangrenzende bossen, heidevelden, weilanden en zandpaden. Zie de bladeren van de houtwallen dansen in de wind. Voel de rust over je heen komen. Toch geniet je in Oosterveld ook van eigentijds wooncomfort en voorzieningen dichtbij. Hier kom je thuis.

Ruimte voor het hele gezin
Oosterveld is een kindvriendelijke woonwijk. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, klimmen en klauteren. Ook rondom het huis kunnen kinderen veilig spelen. In Oosterveld rijden auto’s niet harder dan 30 kilometer per uur en bewoners parkeren op eigen erf of in de parkeerhavens. De kinderen hebben het hele jaar door waterpret in Norg. Op vijf minuten fietsen van Oosterveld
ligt het Molenduinbad, een subtropisch zwembad waar de kinderen heerlijk kunnen zwemmen en spetteren. Voor zwemles en verschillende soorten aquasport kun je hier goed terecht. Ook camping Norgerberg heeft een zwembad met pierenbadje. Dit zwembad ligt op nog geen tien minuten fietsafstand en is zowel in de zomer als de winter verwarmd tot 29 graden.


Eschlanen
Landelijke ruimte
Aan de rand van nieuwbouwproject Oosterveld verrijzen straks 26 huizen: twaalf rijwoningen en veertien halfvrijstaande woningen. Allemaal gaan ze op in de omgeving. Hier geniet je van een woonplek midden in het groen. De opzet van Eschlanen is kleinschalig, waardoor je de natuur van wel heel dichtbij beleeft. Eschlanen krijgt een landelijke, natuurlijke uitstraling. De woningen worden duurzaam en zijn goed geïsoleerd. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en ook ben je verzekerd van een hoog afwerkingsniveau. Bovendien heb je veel keuzemogelijkheden en indelingsopties. Zo pas je je woning aan naar jouw wensen.

De eengezinswoningen bieden volop leefruimte in en om het huis. De rijwoningen (vier-onder-een-kap) hebben een woonoppervlak van circa 118 tot 124 vierkante meter. Een van de vier woningen in de rijen heeft een dwarskap. De royale halfvrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van circa 161 tot 168 vierkante meter. Enkele tweekappers hebben een dwarskap. Iedere woning heeft weer een andere raampartij, waardoor de woningen een eigen uiterlijk krijgen. De woningen hebben standaard drie slaapkamers en een berging. Alle woningen zijn gasloos en hebben een bodemwarmtepomp. Ook zijn ze allemaal voorzien van het huisbesturingssysteem SlimWonen, waarmee je onder andere de verlichting kan regelen.


 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 228.950,- - € 399.950,- Indeling Gebruiksoppervlakte 118 m² t/m 168 m² Inhoud 423 m³ t/m 607 m³ Perceeloppervlakte 142 m² t/m 328 m² Start Verkoop 17-09-2019 Aantal kavels 26 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 9331 BT Norg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.