Smit & Douma Makelaars

Albertsbaan 5
9301 KS Roden
Tel: 050-5018341
info@smitendouma.nl
Voel u thuis in Leek Koopaanneemsom € 299.500,- tot € 399.500,-
 in Leek 9351 ZX

Omschrijving

Voel u thuis in Leek
7 levensloopbestendige woningen met bad- en slaapkamer op de begane grond

Levensloopbestendige nieuwbouw in de populaire wijk Oostindie in Leek. De 7 moderne woningen (1 vrijstaande en 6 half vrijstaande woningen) zijn ruim, comfortabel én volledig voorbereid op de toekomst. Wonen, baden, slapen en koken kan allemaal gelijkvloers; als u wilt, hoeft u geen trap op. U heeft bij alle woningen de keuze uit twee plattegronden op de begane grond. Een plattegrond met 2 slaapkamers, een badkamer en een berging, of een plattegrond met 1 slaapkamer, een badkamer en een grotere berging / garage. Op de verdieping zijn nog eens twee slaapkamers en een tweede badkamer aanwezig. 

Duurzaam wonen
In dit plan staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Voor het milieu, voor u en de generaties na u. Daarom zijn de woningen voorzien van een aantal duurzame snufjes die de het wonen comfortabeler maken en tegelijkertijd energiebesparend zijn. 

De woningen worden gasloos opgeleverd. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld ook elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Daarnaast is gasloos wonen ook energiezuinig. Uw woning wordt voorzien van een lucht- water warmtepomp, deze zet de buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water of centrale verwarming. De ruimtes worden middels vloerverwarming verwarmd.

Uw woning voldoet aan alle moderne bouw-, milieu- en isolatie-eisen. Dit zorgt voor een energiezuinige woning en dus voor lagere energiekosten. Bovendien is de woning standaard voorzien van zonnepanelen. Zo wekt u uw eigen groene stroom op. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Oostindie
In Oostindie woont u gericht op de toekomst en van alle gemakken voorzien. Alles is luxe, splinternieuw en helemaal in uw smaak. Het genieten begint al vanaf dag één. Heerlijk uitkijken over het water, prachtige wandelingen door de groene omgeving en volop ruimte om u heen. De woningen hebben een markante architectuur met strakke gevels een fraaie details. Een heerlijke plek om te thuis te komen én te blijven.

De verkoop is gestart!
De informatiebrochure, tekeningen, de verkoopprocedure en het inschrijfformulier zijn verkrijgbaar bij de verkopende makelaar. Tevens is op het kantoor van Smit & Douma Makelaars in Roden informatie ter inzage over meer- en minderwerk en informatie over de projectleveranciers van de keuken, sanitair en tegelwerk.

Op dit moment zijn alle woningen in het plan (onder voorbehoud) verkocht en kunnen wij u alleen nog inschrijven voor onze reservelijst. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 299.500,- - € 399.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 145 m² t/m 152 m² Inhoud 552 m³ t/m 598 m³ Perceeloppervlakte 394 m² t/m 701 m² Start Verkoop 03-09-2018 Aantal kavels 7 Vrij 7 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis