Bel ons
Smit & Douma Makelaars

Smit & Douma Makelaars

Over ons

NVM makelaars in Groningen en Drenthe

Nuchter en no nonsens. Dat is Smit & Douma Makelaars. Met meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij en met stevige roots in het Noorden. Smit & Douma Makelaars helpt je aan een zorgeloze, volgende stap in jouw wooncarrière.

Bij Joan Smit en Rudy Douma kun je terecht voor de verkoop of aankoop van een huis. Ben je op zoek? Vertel ons dan hoe jouw droomhuis eruitziet: wij helpen je graag bij het vinden van die ene speciale woning. Wij kennen de woningmarkt van de stad Groningen, Roden, Leek, Tolbert, Peize en Norg als onze broekzak. En met vestigingen in Roden en Groningen, is Smit & Douma Makelaars altijd dichtbij.

Bel gerust of kom eens langs: elke werkdag staat Smit & Douma Makelaars voor je klaar. Liever ’s avonds of in het weekend afspreken? Er valt altijd wel een mouw aan te passen.  

Rudy Douma

Ik ben opgegroeid in Roden en na een paar jaar in Leek te hebben gewoond woon ik sinds 2014 met mijn gezin in Norg. Ik ben in 2008 beëdigd als makelaar en ben van mening dat makelaar het mooiste vak is wat er bestaat. Mensen helpen bij de belangrijkste aanschaf of verkoop van hun leven, en dat doe ik op een no-nonsense manier.

Mobiel / WhatsApp: 06-55746676

Joan Smit

Ik ben opgegroeid in Roden en heb er altijd met plezier gewoond. Sinds 2009 woon ik in Leek, in de wijk Oostindie. In 2007 ben ik beëdigd als NVM Makelaar. Ik geniet ervan om mensen op een laagdrempelige manier te helpen bij één van de grootste beslissingen in hun leven.

Mobiel / WhatsApp: 06-55746717