Bel ons
Smit & Douma Makelaars

Smit & Douma Makelaars

€ 275.000,-

Roden | Dicht bij huis | 14 Levensloopbestendige woningen Roden

14 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN RODEN 
Levensloopbestendige nieuwbouw, dichtbij alle voorzieningen: het project Dicht Bij Huis is uniek voor Roden. De 14 moderne woningen zijn compleet en comfortabel, maar ook volledig voorbereid op de toekomst. Wonen, baden, slapen en koken kan allemaal gelijkvloers; wel zo gemakkelijk. En heeft u zin om er uit te gaan? Alle voorzieningen zijn vlakbij! De toekomst is mooi Dicht Bij Huis. 

Dicht bij huis 
Nieuwbouw in Roden is al vrij uniek, en zeker op deze locatie en in deze opzet. Gericht op de toekomst en van alle gemakken voorzien. U woont luxe en nieuw en voorlopig heeft u nergens omkijken naar. 

Over Roden 
Roden is een typisch Drents brinkdorp, dicht bij de stad Groningen. Het dorp heeft een duidelijke regiofunctie en een gezellig centrum waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse en minder dagelijkse benodigdheden. 

De woningen 
De luxe van een comfortabele nieuwbouwwoning, gecombineerd met het gemak van gelijkvloers wonen én extra ruimte op de verdieping, welke vrij in te delen is. Deze fraaie, moderne woningen maken levensloopbestendig wonen leuk. 

DE BOUW IS GESTART 
De bouw van de woning is inmiddels in volle gang, er is nog slechts 1 woning beschikbaar! 
Neem contact Smit & Douma Makelaars voor meer informatie!