Bel ons
Smit & Douma Makelaars

Smit & Douma Makelaars

€ 425.000,-
kosten koper

Kamplaan 13 RODEN

Riant vrijstaand wonen in een van de ruimst opgezette woonwijken van Roden, vlakbij het mensingebos en het centrum van het sfeervolle dorp Roden met een groot winkelaanbod? Dat kan aan de Kamplaan 13. Een perceel van maar liefst 1239 m2 en een zonnige ligging op het zuiden maken dat het hier heerlijk wonen is, op korte afstand van de stad Groningen. De woning zelf is zeer ruim en beschikt over maar liefst 6 slaapkamers en drie woonlagen. De woning is in opdracht van de huidige eigenaar gebouwd in 1973 door Bouwbedrijf Van der Sluis uit Roden.

Indeling:
Ruime hal, entree met meterkast, toilet en trapopgang, woonkamer met aansluitend de open keuken, woonkamer en keuken zijn samen circa 48 m2 groot. De woonkamer beschikt over een allesbrander en een fraaie houten vloer. Een schuifpui geeft toegang tot de zeer riante en zonnige tuin met een groot terras. Vanuit de keuken is via een ruime bijkeuken de garage van 29 m2 te bereiken. De garage is geïsoleerd, voorzien van een elektrische kanteldeur en achter de garage is nog een ruime berging van 17 m2 voor bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang aan 4 slaapkamers van circa 15 m2, 14 m2, 11 m2 en 6 m2. De badkamer is ruim en voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel. De badkamer is circa 8 m2 groot.

2e verdieping:
Een kleine overloop geeft hier toegang tot nog eens 2 slaapkamers van ca. 16 m2 en 11 m2. Verder is hier nog een afgesloten ruime bergruimte.

De woning is in zeer goede staat van onderhoud maar kan wel wat modernisering gebruiken, maar dan heb je wel een schitterend huis op een geweldige locatie! Met goede verbindingen zowel met Groningen als Assen.

Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van vloerisolatie, muurisolatie en dakisolatie
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en gedeeltelijk van voorzetramen
- Voorzien van Heteluchtverwarming (Brink 2003)
- 6 slaapkamers
- Zeer ruime tuin op het zuiden
- Zeer laag energieverbruik
- Uitgebreide elektrische installatie met krachtstroom

Algemene kenmerken:

  • Inhoud: 565 m³
  • Woonoppervlak: 184 m²
  • Perceeloppervlak: 1239 m²
  • Bouwjaar: 1973