Bel ons
Smit & Douma Makelaars

Smit & Douma Makelaars

€ 275.000,-

Roden | Dicht bij huis | 14 Levensloopbestendige woningen Roden

14 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN RODEN

Levensloopbestendige nieuwbouw, dichtbij alle voorzieningen: het project Dicht Bij Huis is uniek voor Roden. De 14 moderne woningen zijn compleet en comfortabel, maar ook volledig voorbereid op de toekomst. Wonen, baden, slapen en koken kan allemaal gelijkvloers; wel zo gemakkelijk. En heeft u zin om er uit te gaan? Alle voorzieningen zijn vlakbij! De toekomst is mooi Dicht Bij Huis. 

Dicht bij huis

Nieuwbouw in Roden is al vrij uniek, en zeker op deze locatie en in deze opzet. Gericht op de toekomst en van alle gemakken voorzien. U woont luxe en nieuw en voorlopig heeft u nergens omkijken naar.

 

Over Roden

Roden is een typisch Drents brinkdorp, dicht bij de stad Groningen. Het dorp heeft een duidelijke regiofunctie en een gezellig centrum waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse en minder dagelijkse benodigdheden.

De woningen

De luxe van een comfortabele nieuwbouwwoning, gecombineerd met het gemak van gelijkvloers wonen én extra ruimte op de verdieping, welke vrij in te delen is. Deze fraaie, moderne woningen maken levensloopbestendig wonen leuk.

DE VERKOOP IS GESTART

Heeft u interesse in een van de woningen? Het inschrijfformulier is verkrijgbaar via de verkopende makelaar. U kun uiterlijk donderdag 9 november 17.00 uur uw inschrijfformulier in leveren bij Smit & Douma Makelaars aan de Albertsbaan 5 in Roden. U wordt dan vrijdag 10 november nader geïnformeerd.

Interesse? 

Schrijf u dan in op de projectwebsite of via Funda. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vragen?

Heeft u vragen over het project? Elke werkdag tot en met donderdag 9 november houdt Smit & Douma Makelaars open inloopspreekuur op het kantoor aan de Albertsbaan 5 te Roden. U kunt dan zonder afspraak langskomen om uw vragen door te nemen.